Zalando lancerer secondhand-webshoppen Zircle i Danmark

Zalandos kunder i Danmark kan nu nemt købe secondhand-mode via Zircle med samme bekvemmelighed og service, som de kender fra Zalando, og hver anden Zalando-kunde i Danmark overvejer at købe secondhand indenfor de næste seks måneder, viser en undersøgelse foretaget af Zalando. Zircle skal understøtte Zalandos mål om at forlænge levetiden af 50 millioner modeartikler inden 2023.

I dag udvider Zalando, Europas førende onlineplatform for mode og livsstil, deres webshop Zircle til Danmark og Sverige. På webshoppen Zircle finder kunderne kvalitetstjekket, inspirerende secondhand-mode og mere end 100.000 modeartikler fra velkendte brands. På Zircle vil de danske og svenske forbrugere opleve samme service, som de kender fra Zalando.

Zircle skal imødekomme den stigende efterspørgsel fra danske og svenske forbrugere på en nem og bekvemmelig secondhand-shopping oplevelse. En undersøgelse fra Zalando viser, at ca. halvdelen af Zalandos danske og svenske kunder overvejer at købe secondhand fashion indenfor de næste seks måneder. 

”Vi er meget glade for at udvide Zircle til Sverige og Danmark og tilbyde nordiske forbrugere en secondhand-oplevelse med det højeste niveau af bekvemmelighed", siger Mareike Hummel, director UX Recommerce hos Zalando, og fortsætter: ”I løbet af de sidste to år siden lanceringen af Zircle i Tyskland og expansionen i Europa, har vi samlet mange erfaringer, der har været med til at forbedre kundeoplevelsen, når man handler på Zircle".

Alle produkter på webshoppen, som tidligere har været ejet af Zalandos kunder i de markeder, hvor en trade-in funktion er tilgængelig, har gennemgået en kvalitetskontrol i to trin; først vurderes produktet på billeder, som kunden har uploadet, og igen når Zalando har modtaget produktetet og kan vurdere det fysisk. Dette for at sikre, at tøjet lever op til en høj kvalitetsstandard.

Det store udvalg på Zircle omfatter både brands, som er tilgængelige på Zalando, og brands, som på nuværende tidspunkt, ikke er tilgængelige på Zalandos platform. I tråd med Zalandos mål om at minimere affald og holde materialer i brug, og specifikt at eliminere engangsplast inden 2023, tester virksomheden plastfri emballage for alle ordrer fra Zircle og bruger i stedet genbrugspapir.

“Vi ved fra undersøgelser, at danske forbrugere kan lide at købe secondhand-mode, fordi det er billigere end at købe nyt tøj, men også fordi det er mere miljøvenligt. Zircle vil støtte vores mål om at forlænge levetiden på 50 millioner modeartikler inden 2023 ved at give vores kunder mulighed for hurtigt og nemt at give dem et nyt liv", siger Laura Coppen, chef for cirkularitet hos Zalando.

I 2019 lanceredes Zircle i Tyskland, og her er platformen blevet testet og udviklet. I 2020 blev Zalandos pre-owned-kategori en integreret del af Zalandos fashion platform i Tyskland, Spanien, Belgien, Frankrig, Holland og Polen.

Besøg Zircle her: www.zircle.dk