Wear magasin om ansvarlighed

Nyt magasin om ansvarlighed i modebranchen. Bæredygtighed, CSR, miljø og kemi, CO2 reduktion, genanvendelse, FN's verdensmål, plastikaffald, Parisaftale, klimakontrakter og meget mere. Det kan være svært at finde rundt i alle de gode hensigter - især hvis man ikke har en virksomhed med en stor organisation i ryggen.

Men det må og skal ikke være en undskyldning for at komme igang med en mere bæredygtig omstilling. Derfor har Wear i dette nummer et fælles tema for alle de gode hensigter: ansvarlighed.

Ansvarlighed i modeindustrien fylder mere end nogensinde, ikke bare i industrien, men i høj grad også hos forbrugerne og politikerne - både nationalt og internationalt. Vores kunder og forbrugerne stiller i stigende grad krav om gennemsigtighed, sporbarhed samt økologi og en general øget fokusering på ansvarlighed. Jeg er ikke i tvivl om, at vi vil opleve et fortsat stigende krav fra forbrugerne, som fra politisk side kan udmønte sig i øget lovgivning.

Wear har i dette tredje magasin fået et bredt udvalg af interessenter i modeindustrien til at skrive et indlæg under temaet ansvarlighed. Det er mit håb, at det kan inspirere, give indsigt og skabe dialog til en mere ansvarlig modeindustri.

Hent magasinet her 

God læselyst

Nikolai Klausen