Nyt WEAR magasin på gaden

Som du måske har bemærket, har WEAR fået ny identitet med nye farver, opdateret hjemmeside og nyhedsbreve samt nyt logo – noget, som jeg i alt beskedenhed synes, er blevet rigtigt godt. 

Dertil har vi ligeledes ændret layout og format på vores magasin, hvor vi fremover vil belyse et udvalgt emne og gå mere i dybden med dette – første nye magasin har ledelse som tema. 

Er dansk ledelsesstil under forandring? Det spørgsmål forsøger vi at belyse gennem interviews og artikler med branchefolk og andre spændende personligheder, som alle har en stor indsigt og interesse i ledelse og ledelseskultur.   

Vores branche har de seneste år været i en brydningstid og i 2020 har vi oplevet, hvordan coronakrisen har presset forandringer igennem i et tempo, som store dele af branchen ikke var forberedt på.  

I Danmark er vi som ledere vant til at være tæt på vores medarbejdere og vi har en meget social arbejds-kultur, hvor ledelsen er nem at gå til. Vi stræber efter en inddragende samt engagerende dialog på alle niveauer og vi har det bedst med enighed. Vi udviser tillid og påskønner det selvstændige initiativ.  

Om vi evner at fastholde den ledelsesstil fremover, vil tiden vise. Men èn ting er sikkert – det seneste år har forandret meget og fremtiden stiller høje krav til ledelse, hvilket vil udfordre den danske ledelsesstil. 

Hent magasinet her

 

Nikolai Klausen  

Redaktør & direktør WEAR