Nyt magasin - I skyggen af Covid #Engros

Coronakrisen har på mange måder rystet vores branche. Som mange andre kriser, har kriser det med at forstærke allerede underliggende tendenser. Om det er finanskriser, bristede boligbobler, terrorangreb, SARS, stigende eller faldende valutakurser og meget andet, så har branchen rettet til og korrigeret efter bedste evne.

Coronakrisen er bare lidt anderledes. Den er gået fra at være en sundhedskrise til også at være en økonomisk krise, som skaber dybe økonomiske udfordringer.

Vi må som branche endnu engang tilpasse og finde den nye vej frem. Derfor har Wear i dette nummer valgt temaet: I skyggen af Covid #Engros. Wear har endnu engang fået et bredt udvalg af interessenter i modeindustrien til at skrive indlæg om de udfordringer og mulige løsninger, der kan benyttes for at komme bedre igennem krisen. I dette magasin tager vi afsæt i engros og det er mit håb, at det kan inspirere, give indsigt og skabe refleksion.

Vi har helt bevidst afholdt os fra det politiske arbejde og hjælpepakker i dette magasin, hvilket ikke er ensbetydende med, at Wear ikke har fokus på dette – det har vi. Branchen står overfor store økonomiske udfordringer med afskrivning på varelagre, tab på debitorer og en eksport, som bliver kraftigt udfordret i 2021. Wear er allerede i kontakt med udvalgte politikere samt Dansk Erhverv med henblik på nye mulige støtteordninger.

Hent magasinet her.

God læselyst. 

Med venlig hilsen

Nikolai Klausen
direktør, Wear