Ny medarbejder fokuserer på grøn omstilling

Marie Mustelin - ny politiske grøn konsulent

I de kommende år forventer vi ny lovgivning og strammere krav på EU-niveau for mode- og tekstilvirksomheder. Det betyder, at vi i Danmark - med ambitionen om at være et foregangsland, ikke kan komme i gang hurtigt nok. Derfor har WEAR fået grøn forstærkning.

Marie Mustelin kommer til at støtte jer medlemmer i den grønne omstilling. Som tidligere konsulent i den tekstilpolitiske tænketank Tekstilrevolutionen, har hun de sidste to år rådgivet små og store tekstilvirksomheder indenfor miljø, klima og social bæredygtighed. Samtidig er hun dykket ned i den for tekstilbranchen relevante lovgivning og har klædt branchen på med viden på tekniske løsninger og politiske tiltag.  

For hurtigt at komme på banen og have nemmere ved at træffe de beslutninger, der har størst mulig impact, er der brug for let forståelig viden. Al den viden, der omhandler den grønne dagsorden, vil hun dele med jer via vores grønne nyhedsbreve, webinar, netværksmøder og virksomhedsbesøg.

Fremover skal I bare tage fat i Marie, hvis I har spørgsmål vedrørende alt, der omhandler den grønne dagsorden indenfor mode og tekstiler.
 
En del af et stort grønt team

Marie vil sammen med et stort team af grønne medarbejder i Dansk Erhverv, rådgiver jer i alle sager, der omhandler den grønne omstilling. Dette team, som består af eksperter med viden indenfor bl.a. CSR, verdensmål, kemi, due diligence, genanvendelse, energi, grøn markedsføring og certificeringer.

Marie ser frem til at starte et godt samarbejde med alle medlemmer.

SMV: Grøn

Marie repræsentere WEAR i Advisory Board for SMV:Grøn.

Kontakt

Marie Mustelin

Mail: majm@danskerhverv.dk

Mobil: 5282 9186