NY GLS AFTALE

 

Medlemsfordelen indenfor fragt og pakkepost med GLS er blevet fornyet med store prisnedsættelser på nationale forsendelser med optil 42% og udvalgte internationale lande som Holland, Sverige og Tyskland med optil 73%. Dertil er betalingsfristen øget fra 7 dage til 14 dage og der er nu ingen krav til minimum af årlige pakkeforsendelser for at kunne være en del af den nye aftale.


Aftalen er en 'Gruppeaftale', hvor flere brancheforeninger har slået sig sammen i denne ene fællesaftale. På den måde opnår hvert enkel brancheforening en bedre aftale. Aftalen har store prisnedsættelser fra 3-42% på nationale forsendelser og på udvalgte internationale forsendelser fra 26-73% prisnedsættelser, hvis man sammenligner med den tidligere Wear aftale om 300-1000 pakker årligt.

Aftalen byder desværre også på prisstigninger på ShopDelivery og ShopRetur. Det er derfor vigtigt, at du sammenligner denne nye 'Gruppeaftale' imod den tidligere 'Wear-aftale' eller din egen forhandlet aftale med GLS eller andre leverandør indenfor fragt og pakkepost.

Ønsker du at tilmelde dig denne nye 'Gruppeaftale', skal du kontakte Wear sekretariatet på kdj@danskerhverv.dk og du vil få fremsendt den nye aftale/prisoversigt, generelle betingelser samt et GLS stamkort, som skal du udfylde og sende til GLS på salg@gls-denmark.com samt kdj@danskerhverv.dk for at blive en del af aftalen.

Har du yderligere spørgsmål til aftalen, er du meget velkommen til at kontakte Wear sekretariat.