Nu slår det spritnye Amager Center dørene op

Torsdag den 17. september slå Amager Centret dørene op til det gennemrenoverede center med den nye gårdhave. Med nye arealer, nye butikker og et fokus på bæredygtighed er der sket meget, siden renoveringsprojektet begyndte tilbage i 2016.

Den storstilede ombygning betyder blandt andet, at Amager Centret nu udvider med 30 nye butikker, der giver stedet et helt særligt butiksmix. Derudover er en del af centrets facader blevet åbnet op, og der er skabt en lille grøn oase i den gamle gård, hvor gæsterne fra centrets restauranter og caféer fremover kan deles om pladserne i solen.

”Amager Centret kan i år fejre 45 års-fødselsdag. I centrets levetid er der sket meget med både lokalområdet, og kundernes krav til et indkøbscenter, og derfor var renoveringen tiltrængt. Vi er meget stolte af det center, vi i dag slår dørene op til, og vi er overbeviste om, at et mere tidsaktuelt center vil indfri de krav og forventninger, som vores kunder har,” siger Eva Handest, kommerciel direktør i Danske Shoppingcentre, der ejer Amager Centret.

Læs mere her.