Modefabriek - Danish Design Pavilion

Er du interesseret i modeeksport til Benelux? Så er dette erhvervsfremstød helt sikkert noget for dig. Erhvervshus Midtjylland og Ambassaden i Haag har i, tæt samarbejde med Wear, netop søgt støtte til fælles erhvervsfremstød i forbindelse med afholdelse af Danish Design Pavilion på Modefabriek i Amsterdam den 26. og 27. Januar 2020.

Modefabriek anses for at være en af de mest dominerende modemesser i Benelux området. Messen kombineres med en række forskellige modeseminars og afholdes igen i RAI Amsterdam, en af regionens største messe- og konferencelokalitet. I hver sæson deltager mere end 19.000 nederlandske og internationale gæster, som kan se frem til mere end 600 forskellige brands.

Grundet støtte fra Erhvervshus Midtjylland, vil vi igen i år tilbyde et full service concept med en unik placering i Central Hall med marketing og PR support, rengøring af standen, samt et VIP netværks arrangement med relevante agenter og indkøbere.

Prisen for hele pakken er DKK 19.755 (inklusiv tilskud fra the Trade Council).

En del af standene på Danish Design Pavilion er allerede booket men der er fortsat pladser og du kan allerede nu forhånds-reservere en af de eftertragtede pladser.

Kontakt Tobias Kiil Pedersen, The Danish Trade Council, Haag, på telefon +31 63 93 33 884 eller mail tobped@um.dk

 

Hent mere information her.