JACK & JONES lancerer nyt brand til unge kvinder.

JACK & JONES lancerer nyt brand til unge kvinder.

I 30 år har det handlet om drengene. Nu er det er på tide, at det handler om pigerne. Hos JACK & JONES udvider vi vores verden og løfter vores største opgave hidtil – JACK & JONES girls eller JJXX som vi kalder det. JJXX fordi det er født i ‘20, fordi det betegner det kvindelige køn, og fordi det repræsenterer potentialet i det uvisse. Fremtiden. Mulighederne. Alt det vi skal ud og opleve.

Med 30 års erfaring og know-how i branchen introducerer vi JJXX - et internationalt jeans-brand med fokus på kvalitetsfavoritter, som enhver ung kvinde ikke kan leve uden, samt de must-have trends der sætter prikken over i’et på ethvert outfit. Men JJXX er ikke hvilket som helst fashion brand!

JJXX har et ”never out of stock og never out of style” mindset og tilbyder go-to pieces, som du altid kan regne med og vende tilbage til – dag efter dag

Kollektionen lanceres i oktober 2021, hvor den kan købes online og i butikker på tværs af Europa. En stilet jeans-kollektion fyldt med farver, selvtillid og komfort. En straight up garderobe der sætter dig forrest, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig.

Følg dit hjerte, dit drive og udfyld dit XX.