GLS: Store forsinkelser til England, Skotland og Wales

GLS oplever store problemer med integrationen til det engelske toldvæsen. Det medfører desværre massive forsinkelser i forsendelsen af pakker til England, Skotland og Wales.

P.t. har vi ingen tidshorisont for, hvornår systemerne fungerer optimalt og det igen er muligt at sende pakker rettidigt til disse lande.

Ikke mulighed for at sende pakker p.t.

 Da vi ikke har mulighed for at oplagre pakkerne på vores terminal, beder vi om, at I p.t. ikke sender flere pakker til England, Skotland og Wales.

 Pakker modtaget fra og med den 14. januar vil blive returneret direkte til afsender.

 GLS sender opdateret information, når leveringsflowet er normalt og vi igen kan modtage pakker til England, Skotland og Wales.

 Strenge krav til fortoldning i UK

GLS har de seneste dage modtaget mange pakker til England, Skotland og Wales, hvor toldpapirerne ikke er korrekte eller helt mangler. Det giver store udfordringer på vores lager med håndtering af de mange pakker efter UK har forladt EU.

Når I igen kan sende til UK, skal toldpapirerne mailes til export@gls-denmark.com samme dag som pakkerne afgår fra jeres adresse.

Såfremt vi ikke modtager korrekte toldpapirer og korrekte informationer, afregner GLS et håndteringsgebyr på 20 kr. pr. pakke pr. dag.

Læs mere om fortoldning til England her.