Eksportfremstød til Nederlandene - kun 3 pladser tilbage!

WEAR Denmark og The Trade Council Benelux inviterer danske modevirksomheder til et eksklusivt eksportfremstød den 26. og 27. oktober 2021.

Det danske fremstød har kun 10 pladser, og der er tale om først til mølle tilmelding. Det er en skræddersyet pakke til en værdi på DKK 23.500 per deltager som her tilbydes til kun DKK 5.800,00 + moms.

Centralt for fremstødet står et fysisk matchmaking og networking event i Amsterdam Fashion Centre, hvor man har mulighed for at opbygge nye relationer forud for den kommende sæson. Man vil kunne møde indkøbere, fra henholdsvis online salgsplatforme og retail, samt interesserede agenter.

Der vil være mulighed for at lave faste aftaler, men der er også en åben salgsreception med mere fleksibel deltagelse. Blandt de potentielle retailere og online salgsplatforme inviteres bl.a. Aboutyou.nl, Boohoo.nl, Brandmission.nl, De Bijenkorf, Kleding.nl, Projectcece.nl, Sophiestone.nl, Supergoods.be, Zwijnenburg Mode, Winkelstraat.nl og Wehkamp.nl.

Som del af pakken indgår

  • Online workshop med Kasper Staalsø, Staals Advisory (tidl. Strategy & Brand Director ved Boozt.com) med henblik på vejledning og gode råd til at pitche til online salgsplatform.
  • Velkomst ved Danmarks ambassadør i Nederlandene.
  • Matchmaking & networking med udvalgte agenter og indkøbere, efterfulgt af en networking middag.
  • Besøg i et af de nyeste og største lifestyle shoppingcentre i nærheden af Haag: Westfield Mall of The Netherlands.
  • Support og vejledning vedr. det nederlandske marked ved WEAR og The Trade Council under hele delegationen.

 

Det eneste du som deltager skal gøre, er at udvælge dine stærkeste items, forberede en præsentation og deltage med udstråling, energi og appetit på nye forretningskontakter.

Tilmelding

Bindende tilmelding sker til Commercial Advisor Christian Boe Hansen, den Danske Ambassade i Haag på chrhae@um.dk tlf. +31 (70) 302 5975, hvorefter program og supplerende, praktiske informationer fremsendes efter bindende tilmelding og nedenfor nævnte deadline.

Fremstødet forudsætter et tilstrækkeligt dansk deltagerantal, samt åbne internationale rejse- og eventforhold. Dette med tanke på den igangværende pandemi.

På grund af det begrænsede antal pladser, sker tilmelding efter først til mølle-princippet og lukker senest den 23.august. Ved tilmelding faktureres egenbetaling på DKK 5.800,00. Tilmeldingsprisen er inkl. alle aktiviteter i regi af delegationen, samt frokost og middag den første dag, og excl. transport, logi og andre måltider.

 

Kontakt: The Trade Council Haag

Commercial Advisor Christian Boe Hansen / CHRHAE@UM.DK

DIRECT +31 (70) 302 5975 / MOBILE + 31 6 3933 3900

 

Læs mere om programmet.

Læs mere for yderligere information.