Dit køn definerer ikke, om du kan gå i høje hæle: Steve Madden lancerer skokollektion i udvidede størrelser i Magasin

Dit køn definerer ikke, om du kan gå i høje hæle: Steve Madden lancerer skokollektion i udvidede størrelser i Magasin 

Til november lancerer skodesigneren Steve Madden skokollektionen ’Diversity’ i udvidede størrelser i Magasin. Kollektionen er henvendt til alle personer uanset køn og består af en række højhælede sko og stilletter i op til størrelse 45. Skoene er lavet til både kvinder, der bruger større skostørrelser, men også til alle, der bare elsker høje hæle. Med lanceringen vil Magasin benytte lejligheden til at vise deres opbakning og støtte til mere diversitet og inklusion i samfundet. 

Men er større skostørrelser et vigtigt led i vejen mod mere inklusion i samfundet? Spørger man Magasin, er svaret klart: Udvalget og produktsortimentet i stormagasiner som Magasin spiller en rolle. 

Hos Danmarks ældste stormagasin tror man på at ethvert initiativ og produkt, der kan gøre en forskel for de mennesker, der ikke føler sig repræsenteret i samfundet, er vigtigt. Udfordringerne og manglerne kan for dem, der er udsat, mærkes helt ned på produktniveau, når det ikke er muligt at købe de varer, der imødekommer basale behov eller passer, fordi skostørrelserne ikke findes.  

For Magasin er inklusion og mangfoldighed en stor del af deres DNA. Siden de tilbage i 2020 søsatte ansvarlighedsstrategien ’We Love To Care’, har dagsordenen fyldt mere og mere. Magasin oplever, at inklusion og diversitet i samfundet er en dagsorden, der har stor bevågenhed og opmærksom fra både forbrugere og modebranchen, hvilket ifølge Magasin er enormt positivt. Jeanet Voetmann, Buyer i Magasin, fortæller: 

”Lanceringen af Steve Maddens ’Diversity’-kollektion skal ikke ses som et enkeltstående samarbejde, men en inkorporeret del af Magasins DNA. At vi bakker op om en skokollektion som ’Diversity’ taler direkte ind i det, vi selv arbejder med hver eneste dag. Både overfor vores egne medarbejdere, men også i forhold til de produkter, der forhandles af os og som vores kunder skal føle afspejler og repræsenterer dem. Vi er meget bevidste om, at vi skal være med til at vise vejen frem og gøre plads til alle mulige forskellige mennesker, uanset hvordan du ser ud, lever eller er i verden – og uanset skostørrelse.”

Alle kan blive klar til julens fester
Julens fester står for døren, og efter lang tid med begrænsede udfoldelsesmuligheder er det endelig tid til at finde det festlige outfit frem. 

”I Magasin vil vi gerne hjælpe alle personer uanset køn og skostørrelse med at blive klar til sæsonens mange festlige begivenheder. Det kan vi i langt højere grad være med til med den nye kollektion fra Steve Madden, der har skruet op for størrelserne,” fortæller Jeanet Voetmann. 

Om ’Diversity’-kollektionen:
’Diversity’-kollektionen består af en række stilletter og højhælede sko, som ud over de almindelige størrelser nu lanceres i str. 42-45. Kollektionen med udvidede størrelser lanceres forud for julens mange fester og kan købes i Magasin på Kgs. Nytorv og i Magasin i Aarhus samt online på magasin.dk fra uge 45 i november. 

 Om Steve Madden: 
Steve Madden er en anerkendt og respekteret skodesigner, som længe har været kendt for at revolutionere skobranchen og i de seneste år særligt i forbindelse med sine kollektioner målrettet alle uanset køn og personer i LGBTQ+-miljøet. 

Kilde: LEAD Agency