Dankort kommer i Apple Pay – er din terminal klar?

Hvis du vil være sikker på, at din forretnings terminaler virker, nu hvor Dankort kommer i Apple Pay, så skal du opdatere den nu. Læs her hvordan du gør. 

Forbrugere med kort udstedt i Danske Bank kan som de første snart betale med Dankort-delen af deres Visa/Dankort i Apple Pay. Det er godt nyt for din forretning, da det typisk er billigst for dig, at dine kunder betaler med Dankort.  

For langt de fleste butikker kræver det ikke yderligere at tage imod Dankort via Apple Pay, men er du en af dem, der har en Yomani terminal fra Verifone, så skal du sikre at din terminal er opdateret. 

Sådan opdaterer du terminalen 
Hvis terminalen ikke har været opdateret i lang tid, er der risiko for, at den fejler med den nye type Apple Pay betalinger. For at opdatere skal du gøre følgende: 

  • Afstem terminalen: Tryk MENU + 4 + 1 
  • Download software: Tryk MENU + 4 + 4 + GODKEND 

​​​​Hvis terminalen skriver "udfør afstemning nu", skal du vente fem minutter og gentage trin 1 og 2. Herefter vil terminalen genstarte og opdatere i cirka 10 minutter. 

Hvis du har en løsning, hvor kassesystem og terminal er forbundet, og er i tvivl om, hvordan du skal opdatere terminalen, skal du kontakte din kasseleverandør.