Copenhagen Fashion Week på plads med datoer for august 2020

Copenhagen Fashion Week flytter sommerens SS21 modeuge til den 9.-12. august 2020.

Beslutningen er truffet gennem et tæt samarbejde mellem Copenhagen Fashion Week, messerne CIFF og Revolver, samt organisationerne Dansk Mode & Textil og Wear og er resultatet af et historisk tæt samarbejde.

Siden nedlukningen af Danmark har de fem organisationer fulgt udviklingen i samfundet og i modebranchen nøje, samt drøftet de mange forskellige scenarier for den kommende modeuge.

Flere datoer har også været i spil, og den endelige beslutning beror på flere faktorer, men vigtigst af alt på, hvad der er sundhedsmæssigt forsvarligt og hvad der tjener branchen bedst.

”Vi står heldigvis i en situation med en genåbning af samfundet, der er gået langt hurtigere end forventet, og det har gjort det muligt for os at afvikle på – næsten - de samme datoer som normalt. Selvfølgelig tilrettelagt således, at alle vores aktiviteter eksekveres i overensstemmelse med de gældende myndighedskrav,” siger Cecilie Thorsmark, CEO i Copenhagen Fashion Week, og fortsætter:

”Vi har oplevet stor opbakning fra den skandinaviske branche, der fortsat har brug for modeugen som platform for omsætning, eksport og internationale samarbejder. Og for dem er de første par uger af august en afgørende fordel, hvorfor vi er meget tilfredse og glade for at kunne offentliggøre de nye datoer.”

At flytte de respektive modeugeaktiviteter er en krævende manøvre, der kun har været mulig fordi alle aktører har udvist stor conduite og ageret pragmatisk.

”Nu glæder vi os til at komme i gang med arbejdet, så vi i fællesskab leverer en ikke mindre end fantastisk modeuge, situationen taget i betragtning,” afslutter Cecilie Thorsmark.

 

For yderligere info:

Copenhagen Fashion Week // CEO Cecilie Thorsmark +45 26252001

CIFF // BCHG Christian Folden Lund +45 50604403

Revolver // Founder Christian Maibom +45 26199911

Dansk Mode & Textil // Adm. Dir. Thomas Klausen +45 22220402

Wear // Dir. Nikolai Klausen +45 91373130