Copenhagen Fashion Week afvikles digitalt og messerne aflyses

Som følge af udviklingen af Covid-19 og den seneste tids restriktioner, vil den kommende udgave af Copenhagen Fashion Week til februar afvikles digitalt. De to modemesser CIFF i Bella Center og Revolver i Forum og Øksnehallen aflyses som følge af forbud mod al messevirksomhed til og med udgangen af februar 2021.

Cecilie Thorsmark, CEO i Copenhagen Fashion Week, udtaler: "Grundet Covid-19 udviklingen pt har vi set os nødsagede til at aflyse alle fysiske events denne gang, herunder messerne. Modeugens showkalender og talksprogram gennemføres stadig, dog virtuelt, via vores digitale univers på copenhagenfashionweek.com. Selvom det selvfølgelig er brandærgerligt, er det det eneste rigtige at gøre, og vi må - som i alle andre dele af samfundet og erhvervslivet - krydse fingre for snarlige lysere tider og i stedet se frem til igen at kunne mødes fysisk til modeugen i august."

Alle shows og talks kan opleves fra den 2.-4. februar 2021 via Copenhagen Fashion Week's nye digitale platform, der lanceres den 14. januar. Showkalenderen er allerede offentliggjort, og talksprogrammet offentliggøres i midten af januar.

Dansk Mode & Textil og WEAR under Dansk Erhverv samt CIFF og Revolver bakker op om Copenhagen Fashion Week's beslutning om at afvikle digitalt.