Nyheder

Debat: Har vi tiden til at shoppe?

Jeg har i dag en kronik i Børsen om udviklingen i dansk detailhandel og byudvikling. Har du ikke mulighed for at læse Børsen, kan du læse min kronik her. Nikolai Klausen, direktør, Wear

Nu slår det spritnye Amager Center dørene op

Torsdag den 17. september slå Amager Centret dørene op til det gennemrenoverede center med den nye gårdhave. Med nye arealer, nye butikker og et fokus på bæredygtighed er der sket meget, siden renoveringsprojektet begyndte tilbage i 2016.

Nye smitteforebyggende tiltag i detailhandlen

Ved dagens pressemøde blev der indført krav om skiltning i alle detailbutikker om maks. antal kunder tilladt i butikken samt krav om synligt opsynspersonale i kundeområdet. Derudover mindede Regeringen endnu engang befolkningen om at udvise samfundssind og huske de gode råd om hygiejnisk adfærd.

Her er anbefalingerne, som skal genstarte dansk eksport

De 8 genstartteams, som regeringen nedsatte i august, har i dag afleveret anbefalinger til tiltag, der kan være med til at understøtte danske eksporterhverv gennem corona-krisen. Især er der fokus på international markedsføring, adgang til kapital, digitalisering og på mulighederne for erhvervsrejser.

Ny direktør for CIFF

BC Hospitality Group henter markant brancheprofil til CIFF (Copenhagen International Fashion Fair). Christina Neustrup tiltræder som ny direktør for CIFF fra 1. oktober 2020 og skal sammen med teamet bringe messen tilbage på den internationale scene.

INGEN PANIK MED 80 ÅRS ERFARING

Interview: Med godt 30 år i modebranchen og butiksejer siden 1999, har Peter Rishøj, ejer af butik Å på Østerbro, fået en del erfaring med krisehåndtering. Først var det finanskrisen og nu coronakrisen.