Nyheder

Mode & Sport - nyt magasin

Mode- og Sportsbranchen har mange fælles interesser og udfordringer. I dette nyeste magasin har vi fokus på detailhandelsudviklingen samt modeeksporten i 2019. Magasinet er blevet til i et tæt samarbejde mellem brancheforeningerne: Danmarks Sportshandler Forening og Wear.

National teknologiplatform til Detailbranchen - et ’RetailTech Lab’ - etableres nu centralt i Lyngby

Dansk detailhandel halter bagud i digitaliseringen. Samtidig mangler iværksættere med en god idé til branchen en testplatform, der understøttes af forskere, uddannelses- og vidensinstitutioner. Derfor etableres nu et nationalt RetailTech Lab i Lyngby Storcenter centralt i Lyngby i et samarbejde med stærke lokale og nationale partnere. Målet er at øge anvendelsen af ny teknologi i branchen og samtidig hjælpe danske iværksættere på vej.

Wear magasin om ansvarlighed

Nyt magasin om ansvarlighed i modebranchen. Bæredygtighed, CSR, miljø og kemi, CO2 reduktion, genanvendelse, FN's verdensmål, plastikaffald, Parisaftale, klimakontrakter og meget mere. Det kan være svært at finde rundt i alle de gode hensigter - især hvis man ikke har en virksomhed med en stor organisation i ryggen.