Rekrutteringstendenser i mode- og livsstilsbranchen

Med afsæt i den lange erfaring og det solide netværk er Nigel Wright særligt godt rustet til at rådgive i forbindelse med afdækning af virksomhedens organisatoriske behov for kompetencer og tiltrækning af de bedst kvalificerede kandidater.

Overenskomst på plads for 150.000 butiksansatte

Dansk Erhverv og HK Handel har i dag indgået en ny to-årig aftale om fornyelse af butiksoverenskomsten. Aftalen indebærer blandt andet, at minimallønnen stiger med 4,50 kr. pr. time pr. år, og at pensionen den 1. juni 2023 stiger til 9,7 pct. for arbejdsgiver, mens de ansattes bidrag sænkes til 1,8 pct. Den 1. marts 2024 stiger bidraget til Fritvalgs Lønkontoen med 2 pct., hvorefter bidraget udgør 9 pct.

Q&A om PFAS

I februar 2023 har Det Europæiske Kemikalieagentur (ECHA) offentliggjort et forslag, der begrænser fremstilling, brug og markedsføring af mere end 10.000 PFAS-stoffer i EU. Men hvad er PFAS egentlig? Er det sundhedsskadeligt? Og hvordan lever op til de nye krav? Få svar på disse og flere spørgsmål i vores Q&A.

Pressemeddelelse: Specialvarehandlen frygter dyr overenskomst

Hos brancheforeningerne Dansk Detail, Skobranchen.dk, Men’s Fashion World samt WEAR har vi med interesse fulgt med i overenskomstforhandlingerne for industrien, og hvis niveauet fra det forhandlingsresultat herfra følger med over i detailhandelsoverenskomsten, bliver det dyrt.

Debatindlæg: Vejen fra sort til grøn bliver hård for modebranchen

JP FINANS: Den københavnske modeuge blev afholdt med den bæredygtige fane højt hævet og grønne krav til deltagerne. Modebranchen står over for endnu flere krav om bæredygtighed fra især EU. Er modevirksomhederne ikke forberedt, kan de rammes hårdt. Af Marie Mustelin og Nikolai Klausen

Magasin indleder ambitiøs investeringsplan – køber sig ind i dansk brand

Magasin starter året ud med en helt ny strategi, hvor de helt eller delvist køber sig ind i eksisterende danske brands og virksomheder. Første skud på stammen er det danske brand MessyWeekend, der netop er blevet en del af Magasins investeringsrejse, som skal opruste og fremtidssikre forretningen.

ANALYSE: Ny rekord for dansk mode- og skoeksport i 2022

”At dansk modeeksport nu er Danmarks 3.største eksportvare, er en stor bedrift og bør vække større politisk opmærksomhed. Man skal huske på, at modebranchen ingen statsstøtte modtager, modsat f.eks. fødevareproduktionen" udtaler Nikolai Klausen