Den globale handel er overraskende stærk

En helt ny rapport med titlen DHL Trade Growth Atlas viser blandt andet, at den internationale handel med varer er steget til 10% over niveauet fra før Covid-19-pandemien. Og på trods af krigen i Ukraine forventes den internationale handel at vokse hurtigere i 2022 og 2023 end den gjorde i det foregående årti.

Online shoppere ønsker bæredygtig levering

Størstedelen af de europæiske forbrugere ønsker større bæredygtighed fra netbutikkerne – også når det gælder indpakning og forsendelse af pakker. Hele 93% vælger at handle i en netbutik alene ud fra de leveringsmuligheder, der er til stede.

Eksportfremstød til tysk modemesse

Dansk Erhverv og WEAR inviterer danske modevirksomheder med på en dansk fællesstand ved den store tyske modemesse ”Premium”, der løber af stablen den 17.-19. januar i Berlin.

Webinar for CSR medarbejdere

Er du blevet bedt om at gennemføre en certificeringsproces? Skal du i gang med et klimaregnskab? Vurdere hvis og hvordan du skal få fat i genanvendte fibre? Eller skal du udvikle en strategi som skal hjælpe at reducere produktionens aftryk?

Detailhandlens økonomiske fodaftryk

289.000 jobs i Danmark er direkte eller indirekte knyttet til detailhandlen. Det svarer til 13 pct. af alle private jobs i Danmark. Samtidig er 105 mia. kr. af Danmarks bruttoværditilvækst knyttet til erhvervet.

Kom til Tekstilkonference i Herning

Du er inviteret til en dag i Herning, epicentret for tekstilinnovation i Danmark, d. 9. november 2022 med fokus på nye forretningsmodeller, og next step inden for genbrug og genanvendelse af tekstiler.