Nyheder

E-handelskonferencen 2020 går virtuelt

Nøgleordet er ”omstilling”, når e-handelskonferencen i år går virtuelt den 29. oktober 2020 kl. 9.00-17.00. Set i lyset af den nylige fusion mellem FDIH og Dansk Erhverv har du nu som Dansk Erhverv medlem mulighed for at deltage på e-handelskonferencen.

Ny aftale skal genstarte dansk eksport efter corona

Regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier er blevet enige om 27 nye initiativer i en pakke til genstart af eksporten for knap en halv milliard kroner. Initiativerne skal hjælpe danske eksporterhverv gennem corona-krisen og følger op på anbefalingerne fra de otte genstartsteams, hvoraf WEAR var repræsenteret i Genstartsteamet for mode og tekstil.

Debat: Har vi tiden til at shoppe?

Jeg har i dag en kronik i Børsen om udviklingen i dansk detailhandel og byudvikling. Har du ikke mulighed for at læse Børsen, kan du læse min kronik her. Nikolai Klausen, direktør, Wear

Nu slår det spritnye Amager Center dørene op

Torsdag den 17. september slå Amager Centret dørene op til det gennemrenoverede center med den nye gårdhave. Med nye arealer, nye butikker og et fokus på bæredygtighed er der sket meget, siden renoveringsprojektet begyndte tilbage i 2016.

Nye smitteforebyggende tiltag i detailhandlen

Ved dagens pressemøde blev der indført krav om skiltning i alle detailbutikker om maks. antal kunder tilladt i butikken samt krav om synligt opsynspersonale i kundeområdet. Derudover mindede Regeringen endnu engang befolkningen om at udvise samfundssind og huske de gode råd om hygiejnisk adfærd.