Nyheder

Gratis webinar: 12 weeks of sustainability

Sustainawear lancerer et gratis webinar, skræddersyet til mode- og livsstilsbranchen. Webinaret skal klæde ansatte i branchen på til at håndtere CSR og bæredygtighed – også på den anden side af Corona-krisen.

På vej ind på nye markeder? Det skal du vide om varemærker

Skal du udvide din forretning til nye markeder? Eksportere vare til andre lande i EU? Det er altid godt at have styr på sine rettigheder, men når du vil gøre forretning i udlandet, er det ekstra vigtigt at have styr på sit varemærke. Læs mere her og få svar på, hvad et varemærke er for noget, og hvad du skal være opmærksom på.

Har du styr på dit varemærke i Danmark?

Rettigheder kan gøre forskellen mellem en god idé og en gunstig forretning. Derfor bør du overveje, hvordan du sikrer rettighederne til din idé, så du beskytter den bedst muligt. Hvis nogen kopierer dine produkter, eller du er ude efter finansiel støtte fra en investor, står du langt stærkere, hvis du har et registreret varemærke. Læs mere her og få svar på, hvad et varemærke er for noget, og hvad du skal være opmærksom på.

NY GLS AFTALE

Medlemsfordelen indenfor fragt og pakkepost med GLS er blevet fornyet med store prisnedsættelser på nationale forsendelser med optil 42% og udvalgte internationale lande som Holland, Sverige og Tyskland med optil 73%. Dertil er betalingsfristen øget fra 7 dage til 14 dage og der er nu ingen krav til minimum af årlige pakkeforsendelser for at kunne være en del af den nye aftale.

KONTINGENTREDUKTION 2020

Danmark befinder sig i en helt ekstraordinær situation, hvilket har stor indflydelse på vores branche. Derfor vil Wear ekstraordinært yde en håndsrækning til vores medlemmer.

Ønsker til kommende hjælpepakker

Brancheorganisationerne Wear, Danmarks Sportshandler Forening og Vin & Spiritus Organisationen i Danmark, har arbejdet sammen om følgende ønsker til kommende hjælpepakker.

Situationen med Coronavirus

Er din virksomhed påvirket af situationen med coronavirus? Vi vil gerne høre fra dig, så vi ved, hvordan det står til med vores branche!