Nyheder

Sundhedshensyn kontra brandhensyn – hvor skal håndspritten egentlig placeres?

Værnemidler, og specielt håndesinfektionsmidler som håndsprit, er et helt nye bekendtskab for de fleste danskere. Nu møder vi håndsprit i private hjem, på arbejdspladserne og i detailhandlen. Men håndsprit er en brandfarlig væske, der hører til blandt de mest letantændelige væsker og derfor skal placering og opbevaring ske med omtanke for sikkerheden.

Copenhagen Fashion Week på plads med datoer for august 2020

Copenhagen Fashion Week flytter sommerens SS21 modeuge til den 9.-12. august 2020. Beslutningen er truffet gennem et tæt samarbejde mellem Copenhagen Fashion Week, messerne CIFF og Revolver, samt organisationerne Dansk Mode & Textil og Wear og er resultatet af et historisk tæt samarbejde.

Titanics skæbne rammer nu mode-, sports- og skobranchen.

Hvis Titanic i dag er symbolet på mode-, sports- og skobranchen, så er isbjerget et symbol på de politiske beslutninger, der er taget i kølvandet på Coronakrisen. Beslutninger, som har efterladt branchen og dens eksport med store skader til følge. Branchen synker og mange vil drukne i det iskolde vand.

Kære folketingsmedlemmer

Den danske mode- og livsstilsbranche er gået sammen om et åben brev til samtlige folketingsmedlemmer. På halvanden måned er detailhandlen og dens leverandører, uanset om vi taler mode-, tekstil-, sports- eller interiørvirksomheder, blevet rystet så alvorligt i deres eksistensgrundlag, at konsekvenserne er katastrofale.

Wear udtrykker kritik af Dansk Erhverv

I forbindelse med Dansk Erhvervs beslutning om at indtræde som biintervenient i sagen mellem Salling Group A/S og Anne Black A/S, ønsker Wear at udtrykke sin kritik af Dansk Erhverv.

Mens Danmark langsomt åbner, dør livsstilsbranchen hurtigt

Brancheorganisationerne Wear og Dansk Mode & Textil (DM&T) frygter, at coronakrisen vil tage livet af mange livsstilsvirksomheder og koste tusinder af arbejdspladser. De efterlyser politiske støtteinitiativer, der tager højde for branchens særkender. Udebliver disse, vil konsekvenserne være fatale, lyder det fra organisationerne.

Øgede behov for støtte hvis livsstilsbranchen skal overleve coronakrisen

Livsstilsbranchen (en fællesbetegnelse for mode-, tekstil-, sports- og interiørbranchen) står på randen af kollaps som følge af coronakrisen. Derfor er der behov for nye politiske initiativer, hvis branchen, som skaber titusindvis af arbejdspladser og bidrager med mere end 45 mia. i eksport, ikke skal ende som en parentes i dansk erhvervsliv. Der er både behov for nye initiativer og revidering af de eksisterende ordninger, og Dansk Mode & Textil (DM&T) og Wear har samlet et overblik nedenfor.