Nyheder

Nyt magasin - I skyggen af Covid #Engros

Coronakrisen har på mange måder rystet vores branche. Som mange andre kriser, har kriser det med at forstærke allerede underliggende tendenser. Om det er finanskriser, bristede boligbobler, terrorangreb, SARS, stigende eller faldende valutakurser og meget andet, så har branchen rettet til og korrigeret efter bedste evne.

REDGREEN fremtidssikrer med nyt stærkt setup

Det ikoniske danske brand har haft et travlt 2020 og står klar til at præsentere en række nye tiltag: relancering af womenswear, ny kreativ direktør, nyt designteam samt åbning af et spritnyt showroom i København. REDGREEN har siden 1983 været aktør inden for mode- og livsstilsprodukter til kvinder og mænd, med Skandinavien og Tyskland som de vigtigste markeder. Og efter fem års pause med womenswear er REDGREEN nu klar til - med et nyt, spændende setup - at relancere damelinien med kollektionen til levering SS21.

Sundhedshensyn kontra brandhensyn – hvor skal håndspritten egentlig placeres?

Værnemidler, og specielt håndesinfektionsmidler som håndsprit, er et helt nye bekendtskab for de fleste danskere. Nu møder vi håndsprit i private hjem, på arbejdspladserne og i detailhandlen. Men håndsprit er en brandfarlig væske, der hører til blandt de mest letantændelige væsker og derfor skal placering og opbevaring ske med omtanke for sikkerheden.

Copenhagen Fashion Week på plads med datoer for august 2020

Copenhagen Fashion Week flytter sommerens SS21 modeuge til den 9.-12. august 2020. Beslutningen er truffet gennem et tæt samarbejde mellem Copenhagen Fashion Week, messerne CIFF og Revolver, samt organisationerne Dansk Mode & Textil og Wear og er resultatet af et historisk tæt samarbejde.

Titanics skæbne rammer nu mode-, sports- og skobranchen.

Hvis Titanic i dag er symbolet på mode-, sports- og skobranchen, så er isbjerget et symbol på de politiske beslutninger, der er taget i kølvandet på Coronakrisen. Beslutninger, som har efterladt branchen og dens eksport med store skader til følge. Branchen synker og mange vil drukne i det iskolde vand.

Kære folketingsmedlemmer

Den danske mode- og livsstilsbranche er gået sammen om et åben brev til samtlige folketingsmedlemmer. På halvanden måned er detailhandlen og dens leverandører, uanset om vi taler mode-, tekstil-, sports- eller interiørvirksomheder, blevet rystet så alvorligt i deres eksistensgrundlag, at konsekvenserne er katastrofale.

Wear udtrykker kritik af Dansk Erhverv

I forbindelse med Dansk Erhvervs beslutning om at indtræde som biintervenient i sagen mellem Salling Group A/S og Anne Black A/S, ønsker Wear at udtrykke sin kritik af Dansk Erhverv.