Nyheder

Danske mode- og tekstilindustri kan få et grønt comeback

Danske virksomheder inden for mode og tekstil får med projektet ”Fremtidens Tekstilkrav” et godt og bæredygtigt udgangspunkt for at få deres brand godt i gang igen efter Covid 19-udfordringerne. Der er afsat 8 mio. kr. til en grøn genstart af branchen

Partnerskab for levende bymidter

I dag offentliggør ’Partnerskab for levende bymidter’ sine anbefalinger. Det vil kræve en ekstraordinær indsats at løse de udfordringer, som bymidterne står overfor, mener indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek, der nu glæder sig til at arbejde videre med anbefalingerne.

Corona-retningslinjer i detailhandlen

Der har netop været møde i Sektorpartnerskabet for detailhandlen vedr. restriktioner for detailhandlen, herunder den kommende genåbning af centre og stormagasiner, hvor de kommende restriktioner er blevet drøftet.

Indberetning af oplysninger til slutafregning af kompensation

Det er tid til at sætte to streger under kompensation, der blev udbetalt fra marts 2020. Processen, der har hjulpet virksomheder, selvstændige og freelancere gennem perioder med restriktioner, går nu ind i en ny fase, hvor virksomhederne skal indberette deres reelle omkostninger og nedgang i omsætning, så Erhvervsstyrelsen kan slutafregne den udbetalte kompensation.

Nyt WEAR magasin på gaden

Er dansk ledelsesstil under forandring? Det spørgsmål forsøger vi at belyse gennem interviews og artikler med branchefolk og andre spændende personligheder, som alle har en stor indsigt og interesse i ledelse og ledelseskultur.