Nyheder

Den fysiske butiks største trussel!

Kilde: Detailfolk. Det bliver hverken Amazon eller nogle af de andre nethandlere, der kommer til at skubbe danske butikker ud over en skrænt mod den sikre død, hvis det værste skulle ske. Fjenden er langt farligere og kommer indefra.

Kronik i Børsen - tirsdag 29.marts 2022

Detailhandlen skal ikke være kontanternes holdeplads! I store dele af Danmark har banker og sparekasser lukket for kontanthåndteringen og det giver betydelige udfordringer for detailhandlen, der risikerer at skulle opbevare store mængder kontanter og køre langt for at købe nye byttepenge. Udfordringen er stor, for kontantpligten gælder alle danske butikker – men ikke bankerne. Danske Handelsbyer og Dansk Detail efterspørger politisk handling, så detailhandlen ikke bliver kontanternes holdeplads.

Deerest vokset sig store trods coronakrisen

Da tre venner i marts 2018 investerede knap en million i drømmen om at føre kvalitetsjakkesæt i eget navn til en skarp pris, havde de næppe drømt om, at de kun fire år senere - med to års corona-pandemi som blind passager - skulle åbne deres anden butik i København.

Pas på med påstande om økologisk tøj

'Økologisk tøj er ikke nødvendigvis bæredygtigt' Når du skal købe tøj, kan det være svært at træffe det mest klimavenlige valg. Læs om emnerne i Tæt På, hvor tre repræsentanter for forbrugerne og modebranchen stillede op til at svare på dr.dk-brugernes spørgsmål.