Nyheder

JACK & JONES lancerer nyt brand til unge kvinder.

I 30 år har det handlet om drengene. Nu er det er på tide, at det handler om pigerne. Hos JACK & JONES udvider vi vores verden og løfter vores største opgave hidtil – JACK & JONES girls eller JJXX som vi kalder det.

Kronik: Tvangslukning er gift for detailhandlen

Detailhandlen - med udvalgsvarer som mode, sko, sport, børnetøj og bolig, er nu nedlukket for anden gang indenfor et år, og denne gang må vi forvente, at nedlukningen kan vare helt frem til marts måned – en kur som er ren gift for vores lokale forretninger, der risikerer en pinefuld død.

Dansk modeeksport falder for første gang i otte år

Analyse fra Dansk Erhverv viser, at efter mange år med vækst er den danske eksport af mode faldet med 6 pct. fra 2019 til 2020. Det svarer til, at eksporten er slået 3 år tilbage. Særligt eksporten af fodtøj er faldet kraftigt og er på det laveste niveau siden 2007.

Nemmere adgang til finansiering på 72 svære eksportmarkeder

Finansiering af eksport til nye og mere risikable markeder er nu blevet lettere, og det bliver godt modtaget af Dansk Erhverv. Som led i aftalen om genstart af dansk eksport har EKF Danmarks Eksportkredit gjort det nemmere at få finansiering til 52 lande, ligesom der åbnes for finansiering på 20 hidtil lukkede markeder.

GLS: Strenge krav til fortoldning i UK

Strenge krav til fortoldning i UK - og de kan ikke fraviges! GLS modtager i disse dage mange pakker til England, Skotland og Wales, hvor toldpapirerne ikke er korrekte eller helt mangler. Det giver store udfordringer på vores lager med håndtering af de mange pakker efter UK har forladt EU.

Aftalen mellem EU og Storbritannien om det fremtidige forhold

EU’s og Storbritanniens chefforhandlere er den 24. december 2020 blevet enige om en samlet aftale om det fremtidige forhold mellem EU og Storbritannien. Aftalekomplekset består først og fremmest af en bred aftale om økonomisk samarbejde, herunder bl.a. vare- og tjenesteydelseshandel, fair konkurrencevilkår og bæredygtighed, investeringsbeskyttelse, digital handel, kapitalbevægelser, intellektuelle ejendomsrettigheder, offentlige indkøb, mobilitet af personer, transport, energisamarbejde samt en fiskeriaftale.

Copenhagen Fashion Week afvikles digitalt og messerne aflyses

Som følge af udviklingen af Covid-19 og den seneste tids restriktioner, vil den kommende udgave af Copenhagen Fashion Week til februar afvikles digitalt. De to modemesser CIFF i Bella Center og Revolver i Forum og Øksnehallen aflyses som følge af forbud mod al messevirksomhed til og med udgangen af februar 2021.