Nyheder

Zalando lancerer secondhand-webshoppen Zircle i Danmark

Zalandos kunder i Danmark kan nu nemt købe secondhand-mode via Zircle med samme bekvemmelighed og service, som de kender fra Zalando, og hver anden Zalando-kunde i Danmark overvejer at købe secondhand indenfor de næste seks måneder, viser en undersøgelse foretaget af Zalando. Zircle skal understøtte Zalandos mål om at forlænge levetiden af 50 millioner modeartikler inden 2023.

Nye retningslinjer for Click & Collect

Til jeres orientering er ændringsbekendtgørelsen om forbud mod større forsamlinger og mod adgang til og restriktioner for lokaler og lokaliteter i forbindelse med håndtering af covid-19 nu at finde på retsinformation - den træder i kraft mandag den 8.februar 2021.

Pressemeddelelse: Danske Handelsbyer opruster

Danske Handelsbyer opruster for at sikre levende bymidter i fremtiden. Fra 1.februar 2021 bliver netværket for Danske Handelsbyer, tidligere kendt som Citychefer.dk, styrket ved at indgå i et samarbejde med WEAR, en brancheforening under Dansk Erhverv.

Kronik af Finn Poulsen, Bestseller

En blodig massakre – specielt for de danske modebutikker. Det bliver utvivlsomt konsekvensen af den fortsatte politisk besluttede nedlukning af landets detailhandel. Hvis ikke vi får en konkret plan for en ansvarlig og effektiv genåbning i takt med, at smittetallene herhjemme lige nu falder kraftigt, så bliver modebranchen den næste mink-skandale i Danmark.

JACK & JONES lancerer nyt brand til unge kvinder.

I 30 år har det handlet om drengene. Nu er det er på tide, at det handler om pigerne. Hos JACK & JONES udvider vi vores verden og løfter vores største opgave hidtil – JACK & JONES girls eller JJXX som vi kalder det.

Kronik: Tvangslukning er gift for detailhandlen

Detailhandlen - med udvalgsvarer som mode, sko, sport, børnetøj og bolig, er nu nedlukket for anden gang indenfor et år, og denne gang må vi forvente, at nedlukningen kan vare helt frem til marts måned – en kur som er ren gift for vores lokale forretninger, der risikerer en pinefuld død.