Nyheder

100.000 kr. til digitalt boost og e-handel af din virksomhed

Trænger din forretning til en digital opgradering, men mangler du midler og gode råd? Små og mellemstore virksomheder kan fra i dag få et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel. Der er først til mølle, og det er lige nu.

Dansk modeeksport i topform

Den danske modeindustri har evnet at skabe et eksporteventyr med vækst hvert eneste år siden 2009, hvilket vi kan være stolte af. I perioden 2009 til 2018 er den samlede eksport på beklædning og fodtøj steget fra 21,8 milliarder kroner til 34,3 milliarder kroner, hvilket svarer til en vækst på hele 57 procent.

Er du klar til Brexit?

Den 30. marts 2019 kan Storbritannien være helt ude af EU. Vi håber og tror fortsat, at en aftale om både en overgangsperiode og senere om en frihandelsaftale er mulig, men der er en reel risiko for, at Storbritannien allerede den 30. marts 2019 kan falde helt ud af EU og blive et tredjeland med de forstyrrelser og problemer, det kan give i forhold til toldtjek, forsyningskæder, kontrakter med mere.

Step Up viser vejen til CSR-forbedringer og højere produktivitet

Nu afsluttes Step Up i Bangladesh efter tre års projektforløb. Og resultaterne er entydige; produktivitet og CSR-forhold er blevet forbedret med simple redskaber, og der er tydelig synergi mellem en styrket CSR-indsats og øget produktivitet. Wear og DM&T var med til afslutningseventen i Dhaka og giver dig her de vigtigste pointer.