VI ER DER FOR DIG


Meld dig ind i Danmarks stærkeste branchefællesskab og få adgang til juridisk hjælp og meget mere - du vælger selv hvilken forening, der passer bedst til dig.

Vi er Dansk Detail, WEAR, Skobranchen.dk og Men's Fashion World, med tilknytning til Dansk Erhverv.

Vores brede samarbejde gør os i stand til at få et unikt og indgående kendskab til hele livsstilsbranchen indenfor detail og engros.

Hvorfor medlemskab af en brancheforening?

Det spørgsmål forsøger vi at svare på med denne 'Førstehjælpskampagne', som illustrerer - hvordan du som medlem kan få akut juridisk rådgivning og hvordan vi som organisationer hjælper branchen med den forebyggende indsats.

Akut hjælp

Gennem vores tilknytning til Dansk Erhverv, har du som medlem adgang til egen juridisk rådgivning gennem mere end 250 jurister og specialister, som alle kan hjælpe dig med akut opstået juridiske udfordringer indenfor alle relevante medarbejderforhold og virksomhedsforhold.

Forebyggende hjælp

Gennem politisk interessevaretagelse arbejder vi for sundere branchevilkår, ligesom vi udarbejder nyhedsbreve, podcasts, magasiner og webinarer, som alle har til formål at styrke immunforsvaret hos vores medlemmer og gøre dem mere modstandsdygtige.

Førstehjælpskit

Det lille kit indeholder alt, hvad du personligt har behov for, når du skal være på toppen under Copenhagen Fashion Week – akut som forebyggende.

Magasinet

Et vitamintilskud af relevante artikler fra WEAR og Skomagasinet, der alle har et forebyggende formål - hent det her.

Samarbejde

Med tilknytning til Dansk Erhverv og vores samarbejde mellem brancheorganisationerne Dansk Detail, WEAR, Skobranchen.dk og Men’s Fashion World, er vi med til at styrke branchen indenfor detail og engros.

Vil gerne modtage hjælp?

Hvis du er detail- og/eller engrosvirksomhed indenfor livsstilsbranchen, så kontakt vores branchedirektør, Nikolai Klausen, på telefon 9137 3130 eller mail nkl@danskerhverv.dk - så vil han hjælpe jer.