Medlemsfordele


Medlemsfordele

WEAR og Dansk Erhverv tilbyder en række medlemsfordele inden for bl.a. fragt, pakkepost, forsikringer, fakturabelåning, benzin, kreditkort og pension. Alle fordelene er med til at understøtte et fornuftigt omkostningsniveau og vil for manges vedkommende kunne betyde omkostningsbesparelser.

Magasiner

WEAR udgiver årligt 3-4 magasiner med afsæt i livsstilsbranchen. De enkelt magasiner har et tema som kan være et enkelt emne, problemstilling eller udfordring i vores branchen. Du finder spændende og indsigtsfulde indlæg og interviews fra branchefolk og aktører, som vi håber vil kunne inspirere og skabe dialog til fordel vores medlemmer og branchen.

Podcast

WEAR udgiver årligt 20-25 podcast med afsæt i livsstilsbranchen. De enkelt episoder har et tema som kan være et enkelt emne, problemstilling eller udfordring i eller omkring vores branchen.

Analyser

WEAR og Dansk Erhverv udarbejder forskellige analyser løbenden gennem året. Nogle af dem kan hentes på vores hjemmesider, andre er eksklusivt for medlemmer og vil blive fremsendt via nyhedsbrev.

Værktøjer

Dansk Erhverv udarbejder et bredte udvalg af gode råd, værktøjer, vejledninger, kontrakter og standartaftaler, som kan hentes via Dansk Erhverv medlemskab.