Söderberg & Partners


Betaler I for meget for jeres forsikringer?

Söderberg & Partners tilbyder Wears medlemmer et gratis og uforpligtende servicetjek. Det betyder, at I på et møde ser dine forsikringspolicer igennem. Som forsikringsmægler hjælper de dig med at klarlægge virksomhedens risikoprofil og undersøge, om der er eksisterende forsikringer, som overlapper hinanden, eller om der mangler dækninger. Söderberg & Partners vil desuden varetage kontakten til dine nuværende og eventuelle nye forsikringsselskaber, så du får mere tid til at passe dine forretninger.

Söderberg & Partners har stor erfaring både med mindre og større virksomheder i modebranchen. De kender til de styrker og især udfordringer, der er ved at drive en sund modevirksomhed, og dem kan de hjælpe med til at løse.

Hvis du vil vide mere om aftalen, skal du kontakte:

Thomas Poulsen

Mail: thomas.poulsen@soderbergpartners.dk

Tlf. +45 24202250

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners er en skandinavisk forsikringsmæglervirksomhed. De er i dag repræsenteret i mere end 120 lande gennem en række internationale netværk og udvalgte samarbejdspartnere, som tilsammen udgør et stærkt fundament af uafhængige forsikringsmæglere. Grundet det globale netværk kan de hjælpe din virksomhed med optimale forsikringsløsninger - uanset hvor i verden, du har aktiviteter.

Besøg Söderberg & Partners' hjemmeside