Link Logistic


Som Danmarks største broker på kurerforsendelser, tilbyder Link Logistic Wears medlemmer fleksible løsninger til og fra hele verden. Proaktiv kundeservice, tryghed og høj kvalitet går hånd i hånd med deres online bookingsystem, track and trace og e-mail-advisering. De sender både economy og express.

Link Logistic tilbyder Wears medlemmer en palette af landets bedste udbydere af luft- og søfragt. Blandt dem udvælger de den bedste til at løse netop jeres forsendelse. De har dertil eget verdensomspændende agentnetværk, som sikrer en gnidningsfri og tryg forsendelse uanset destination. De tilbyder sø- og luftfragt "Sea-Air combined".

Med flere højsikrede lagerlokationer, tilbyder de tilpassede warehouse-løsninger for dig, som behøver høj sikring af dine varer. Fleksibilitet er nøgleordet, så at du får den optimale lagerløsning. Vi tilbyder højsikret lager, pick and pack lagerhotel samt intergrerbar IT Webshop med ’dag til dag’ udsendelser.

Kontakt Wear sekretariatet for mere information og priser.

Om Link Logistics

Link Logistics er en danskejet transport- og logistikvirksomhed med aktiviteter i hele verden. Vores oprindelige forretningskoncept var at skabe fleksible express- og kurérservices. Det er stadig vores kerneforretning, men vi har gennem årene med stor succes udviklet en lang række services. Vores ydelser inkluderer i dag alt fra komplette fragtløsninger til fuldintegrerede supply chain løsninger.

Link Logistics holder sig ajour med omverdens omskiftelige regler og krav. Derudover har de et helt unikt kurernetværk, som deres medarbejdere er specialister i at koordinere. Du kan derfor altid være sikker på at blive informeret om eventuelle uregelmæssigheder før din modtager.

Besøg Link Logistics' hjemmeside