Euler Hermes Danmark


Med dit medlemskab hos Wear opnår du fordelagtige priser på kreditforsikring og inkasso.

Euler Hermes Danmark bistår med kreditvurdering, kreditovervågning og forsikringsdækning i tilfælde, hvor en forsikret kunde går konkurs eller lignende.

De har et meget standardiseret og gennemprøvet produkt ’Simplicity’, der er specielt tilrettet mindre og mellemstore virksomheder med mange mindre kunder, og hvor den daglige administration skal søges holdt på et minimum. Men herudover er de i stand til at individuelt tilpasse en aftale, som matcher deres kundes ønsker og behov.

I bestræbelserne på at servicere kunderne har Euler Hermes Danmark et rigtig godt og konstruktivt samarbejde med Leasing Fyn/Factoring.

Kontakt Wear sekretariatet for mere information og priser.

Om Euler Hermes Danmark

De er en del af det verdensomspændende kreditforsikringsselskab Euler Hermes med 6000 medarbejdere fordelt over det meste af verden. I Danmark er de ca. 60 medarbejdere der beskæftiger sig med kreditforsikring og inkasso.

De samarbejder med en lang række virksomheder i forskellige brancher, store som små, hvor det fælles fokus er, at der sælges på kredit til både danske og udenlandske virksomheder.

Besøg Euler Hermes Danmarks hjemmeside