Leasing Fyn


Med dit medlemskab hos Wear opnår du fordelagtige priser på factoring.

Ved fakturabelåning hos Leasing Fyn opnår du forbedret likviditet. Der afregnes samme dag, som fakturakopien modtages. Typisk afregner Leasing Fyn 80 procent af fakturabeløbet inkl. moms, og de resterende 20 procent bliver afregnet, når din kunde har betalt. Hvis du har oplevet, at dit nuværende factoringselskab ikke belåner alle dine store kunder med det fulde beløb, vil du se, at Leasing Fyn med denne Wear-aftale gør det anderledes - til din fordel.

Når din kunde ikke betaler rettidigt, sørger Leasing Fyn for at rykke. Rykkerintervallet kan tilpasses dine ønsker og behov. Eventuelle afviklingsaftaler - f.eks. ugevis afvikling - kan også aftales med din kunde. Hvis kunden fortsat ikke betaler, vil en eventuel forsikringsordning gennem Leasing Fyns og Wears samarbejdspartner Euler Hermes afdække din risiko og sikre dig mod tab. Som medlem af Wear er du her sikret skarpe og konkurrencedygtige priser.

Fra tidligere at være en ret speciel service er factoring i dag en vifte af ydelser, der benyttes som led i den generelle outsourcingsbølge. Det er en enkel måde at øge din virksomheds likviditet og i andre tilfælde også som en finansiel forsikringsordning.

Kontakt Wear sekretariatet for mere information og priser.

Om Leasing Fyn

Factoring og tøjproduktion hænger historisk sammen, og Leasing Fyn lavede sin første factoringaftale i 1996 - altså for over 20 år siden.

Leasing Fyn ligger i Odense og har kunder i hele Danmark. De har 51 ansatte, har udlån for 1,8 mia. kr. og er ejet af Sparekassen Sjælland-Fyn, Middelfart Sparekasse og Fynske Bank.

Besøg Leasing Fyns hjemmeside