leaf Digital


Tilbud på digital optimering til Wear medlemmer - spar 25-30 procent.

Hvem er leaf Digital?

Leaf Digital er et digitalt bureau, som arbejder med salg og optimering gennem digitale, sofistikerede løsninger. De er grundlagt i 2019 og er en sammensmeltning af EF Consult, med fokus på ecommerce i Kina, og Larsen Digital, med fokus på optimering af digitale kampagner i Google, Facebook, Instagram mm.

De har kontorer i København og Shanghai.

Hvad laver leaf Digital?

Leaf Digital byder på en unik kombination af kompetencer indenfor digital optimering. Vi har mange års ekspertise indenfor retail, online marketing og administration af platforme i både Danmark, Europa og Kina. De er derfor i stand til at tilbyde en holistisk service, hvor jeres forretning er i centrum og målet er en overordnet forøgelse af jeres salg.

Step 1: Situationsanalyse

 

Step 2: Vækstaftale

 

Som Wear medlemsvirksomhed kan du vælge at få udarbejdet en Situationsanalyse og efterfølgende vælge mellem tre forskellige Vækstaftaler: Standard, Premium eller Full-service.

Kontakt Wear sekretariatet for mere information og priser.

 

leaf Digital - persongalleri

Søren Meiling

Mange års hands on retail erfaring som leder hos eksklusive danske og internationale brands så som Skagen Ure, Magasin, Estée Lauder, Sand etc. Specialiseret i at hjælpe brands med at optimere salget igennem formulering og eksekvering af omnichannel retail strategier.

Nils Langballe

Tidligere direktør i GroupMs digitale media optimeringsbureau GroupM Search med overordnet ansvar for alle GroupM kunders search marketing aktiviteter i Danmark. Han startede sin karriere i 1998 som Internet Planner med ansvar for at indkøbe reklamekampagner på internettet  og har bevæget sig fremad med efterhånden mere end 20 års erfaring i den digitale arena med et mediebureaus fokus på performance. Har igennem snart 6 år haft egen succesfuld virksomhed indenfor digital forretningsoptimering.

Niels Christian Flintholm

Cand. Mag. Kinastudier. Mange års erfaring i at hjælpe europæiske brand med at få success på det kinesiske marked. Stærk fokus på markedsanalyse samt udarbejdelse af og eksekvering af online retail strategier.

Rasmus Bengtsen

Cand. Mag. Kinastudier. Omfattende erfaring med software udvikling og SoMe drift i Kina. Har hands on kendskab til at køre kampagner på Dianping, Baidu, WeChat, Weibo etc. for danske og kinesiske kunder, heriblandt den kinesiske filmstjerne Jet Li.