DHL


Med en eksklusiv samarbejdsaftale med DHL Express gennem Wear er du sikret en kompetent rådgivning omkring dit transportbehov, konkurrencedygtige priser, som er skræddersyet tekstil- og modebranchen samt klimaneutrale produkter og serviceydelser. DHL kan også vejlede dig, hvis du ønsker at gå internationalt med din webshop. DHL har hjulpet tusindvis af webshops globalt - og vil også meget gerne hjælpe dig.

Du har nok lagt mærke til det. Dine kunders købsvaner har ændret sig, og det vil de fortsætte med. De køber i stigende omfang dine varer på farten fra deres mobile enheder, og så efterspørger de hurtig og fleksibel levering samt let returnering. Hvis du ikke lever op til deres ønsker, finder de hurtigt en ny leverandør, der gør. Hårdt, men ikke desto mindre sandt.

DHL Express forstår sig også på e-handel. Med mere end 170.000 leverede B2C-pakker om dagen er de ikke bange for at kalde sig for eksperter på området. De servicerer flere forskellige typer e-handelskunder, og antallet er stødt stigende. Derfor har de stor erfaring inden for området.

Sammen kan DHL gøre dine kunders oplevelser endnu bedre og øge andelen af tilbagevendende besøgende i din webshop. Med international ekspreslevering bliver din webshop åben for et globalt marked, og med let returnering handler dine kunder for et langt højere beløb. Imens kan du koncentrere dig om din forretning og fokusere på dine kunders tilfredshed. Det er trods alt det, det hele handler om.

Wear-medlemmer tilbydes DHL's suveræne service og transportydelser til attraktive og konkurrencedygtige priser, som er skræddersyet de danske tekstil- og modevirksomheder. Om der er tale om en mindre startup-virksomhed eller større og mere etablerede virksomheder, vil der altid opnås en lang række fordele.

Aftalen indeholder udover attraktive rabatter på tidsbestemte kurerexpressforsendelser (Time Definite), eksport og import, også priser på såkaldte tredjelandsforsendelser, dvs. forsendelser, som sendes mellem andre lande, men som afregnes i Danmark. Dette er din mulighed for at styre virksomhedens transporter og omkostninger. Ligeledes indeholder aftalen også attraktive rabatter på dagsbestemte økonomiforsendelser (Day Definite), eksport og import samt ligeledes på tredjelandsforsendelser.

Ønsker du en bæredygtig transportform, så indeholder aftalen også vores grønne produkter og serviceydelser GOGREEN. Det er en nem måde at vise dine kunder, at du tager hensyn til den belastning, som en transport påvirker miljøet.

Hvis du har internationale forsendelser, der kræver øjeblikkelig afhentning og dør-til-dør-levering inden for kortest mulig tidsramme, så er Same Day-service det perfekte match. Serviceydelserne her er skræddersyet til dit behov for hasteforsendelser.

Kontakt Wear sekretariatet for mere information og priser.

Om DHL

DHL er verdens mest internationale transportselskab med egen repræsentationer i mere end 220 lande og territorier. DHL Express er markedsleder inden for kurerexpress med eget netværk af faciliteter, fly og køretøjer, og med over 100.000 certificerede internationale specialister hjælper DHL dagligt millioner af kunder med at få succes på de globale markeder.

Besøg DHL's hjemmeside