Mode og miljø – kender du markedsføringsreglerne?

Er dine produkter bæredygtige og giver de god klimasamvittighed? Hvad er kravene ved brug af påstande om miljø og etik i markedsføringen; hvornår må du sige hvad, og hvad skal du egentlig kunne dokumentere?

LIGA LAW afholder, sammen med WEAR og Dansk Erhverv, webinar om brug af påstande om miljø og bæredygtighed i markedsføringen. Advokaterne Ulrika Folkmann-Schjerbeck og Jane Frederikke Land fra LIGA LAW give dig en introduktion til reglerne i markedsføringsloven, herunder reglerne om god markedsføringsskik og vildledning – og hvor grænsen går ift. miljømarkedsføring.

Hvem er LIGA LAW?
Med flere års erfaring fra Forbrugerombudsmanden og nogle af landets største advokatkontorer, er LIGA LAW et specialistkontor med nogle af landets mest erfarne advokater. LIGA LAW har mange års erfaring med at rådgive danske og udenlandske virksomheder vedrørende markedsførings-, reklame- og forbrugerretlige spørgsmål. Både Ulrika og Jane arbejdet hos Forbrugerombudsmanden, hvor de bl.a. har været med til at udarbejde Forbrugerombudsmandens retningslinjer og vejledninger samt ført flere af Forbrugerombudsmandens principielle retssager. Begge underviser hyppigt om emnet ”Grøn markedsføring”.

Læs mere og tilmeld dig her.