Kom godt fra start online - skal din butik også være digital?

Skal din butik online? Skal du have en webshop eller være til stede på en online markedsplads? Skal du udelukkende brandes online? Det tager vi fat på i det første af fem webinarer, som hjælper mindre fysiske butikker i gang online.

Dansk Erhvervs webinar-serie ”Kom godt fra start online” skal hjælpe mindre fysiske butikker i gang med deres online tilstedeværelse gennem fem episoder af sammenhængende webinarer.

Kom godt fra start og bliv klogere på, om en online tilstedeværelse overhovedet er relevant for din butik. Måske du skal have en webshop eller være til stede på en online markedsplads, måske din butik skal begge dele, eller ingen af delene. Måske din butik udelukkende skal brandes online, så kunder bliver inspireret til at komme hen i din fysiske butik?  

Når beslutningsprocessen er startet, er det vigtigt at medregne, hvilke og hvor mange ressourcer sådan en endelig beslutning vil kræve. Hør East of Copenhagen og Hos Lohse gavmildt dele ud af deres erfaringer og overvejelser, så du kan tage et valg på det bedst mulige beslutningsgrundlag. Dette og meget mere berører seriens første webinar ”Skal din butik også være digital?”  
 
Det får du ud af at deltage 

  • Find ud af, om din butik skal online 
  • Fordele og ulemper ved gå online 

Webinaret henvender sig til 
Mindre fysiske detailbutikker, som har brug for hjælp til at finde ud af om, eller hvilken online tilstedeværelse, der giver mening for deres forretning.

Læs mere og tilmeld dig her.