Amazon - sådan kommer du i gang

Hvordan kommer jeg i gang, når jeg har besluttet mig for at prøve kræfter med Amazon som salgskanal? Det spørgsmål svarer eksperter fra Maze-One på med et godt miks af cases og hands-on-eksempler.

Amazon er både en trussel og en mulighed - i dagens webinar tager vi udgangspunkt i det sidste. Vi smøger ærmerne op og åbner maskinrummet, så du ved selvsyn kan se, hvilke knapper du skal skrue på for at komme i gang. Ved hjælp af hovedsagelig danske eksempler guider eksperterne fra Maze-One dig igennem processen med at komme i gang med salg på Amazon. 

Webinaret vil herefter tage dig gennem det grundlæggende om, hvordan du kommer i gang med at sælge på Amazon, dvs: 

  • Oversigt over forskellige kontotyper på Amazon
  • Sådan oprettes en sælgerkonto
  • Hvorfor og hvordan du registrerer dit varemærke på Amazon (hvis du er brand-ejer)
  • Valg af logistikløsning(er), momskrav og styring af lager
  • Opsætning og optimering af produkt- og brandindhold
  • Introduktion til Buy-Box og kort overblik over succeskriterier for, hvordan man vinder (promotions, prisstrategi, annoncering osv.)

Efter webinaret, er du klædt på til at gå i gang med Amazon. 

Webinaret henvender sig til 
Alle der har truffet beslutningen om at sælge på Amazon. 

Webinaret afholdes i samarbejde med Maze-One, som er et markedspladsbureau, der har specialiseret sig i at hjælpe brands med deres forretning på markedspladser. Maze-One har kontorer i København, Amsterdam, London, Stockholm og Oslo. Maze-One beskæftiger mere end 35 medarbejdere som hjælper over 100 brands, heriblandt Urtekram, Hummel, Anthon Berg, Bibs, Hunkemöller, Philips, Unilever m.fl. 

Læs mere og tilmeld dig her.