E-eksport til Sverige

Sverige er et oplagt marked til at starte med eller udvide sit digitale salg, da det er Danmarks tredjestørste eksportmarked og derudover er der en tæt geografisk og kulturel tilknytning mellem de to lande. Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan man starter med e-eksport til Sverige, så tilmeld dig dette webinar og bliv klogere på processen.

Rekrutteringsprocessen fra A-Z

Hvad er den gode rekrutteringsproces, når man både skal finde den helt rigtige medarbejder og samtidig fremstå professionelt? Og hvilke juridiske rammer skal man navigere indenfor? På denne workshop sætter vi fokus på rekrutteringsprocessen fra A-Z.

Få styr på reglerne for prismarkedsføring

Den 28. maj 2022 blev der indført ændringer i reglerne om prismarkedsføring, og med afsæt i de nye regler og Forbrugerombudsmandens retningslinjer for prismarkedsføring får du på dette kursus et samlet overblik over, hvordan du sikrer, at din prismarkedsføring er korrekt.

STYRK OG BESKYT DIN FORRETNING MED IP-RETTIGHEDER

Er du nysgerrig på, hvordan rettigheder kan styrke din forretning? Så kom til webinar med Patent- og Varemærkestyrelsen, der med udgangspunkt i andre virksomheders væksthistorie kommer med gode grunde til at beskytte din ide og giver en kort introduktion til patenter, varemærker, og designregistreringer, der alle kan være relevante for designere og designvirksomheder, både i Danmark og internationalt.

Praktisk håndtering af samarbejdsvanskeligheder

Lær at håndtere samarbejdsvanskeligheder og konflikter, herunder hvilke juridiske overvejelser du bør gøre dig.

MASTERCLASS I RETAIL

Har du en medarbejder, der skal have en Master i Retail? Så er her muligheden for at tilbyde dine talentfulde medarbejdere en Masterclass i Retail indenfor specialvarehandlen. Hele forløbet er refusionsberettiget.